dijous, 29 de gener del 2015

EL REGAL DEL DIA DEL PARE

S'acosta el dia del pare i hem de pensar!


Pel dia del pare tenim diverses opcions...

Marc de fotos:


Retallem un marc de fotos amb cartró i hi enganxem la foto al darrere. Per tal que la foto quedi ben fixada, hi enganxem al darrere un full d'algun color bonic.

Comencem a decorar el marc! Nosaltres hem reciclat peces de trencaclosques que teniem incomplets per la classe... ha sigut una gran idea per a aprofitar els recursos!




Collage:


Triem una foto del pare (o tambe podria ser de la mare, el germà o germana, avis...) que surti ben afavorit, i la copiem en un full de dibuix. Amb llapis i sense apretar de bon començament, i a mida que anem dibuixant i anem assegurant el nostre traç, podem marcar més el llapis. Finalment, quan tinguem el dbuix acabat, resseguirem el contorn amb un retolador negre no gaire groixut.

Retallem trossets de paper de colors, de revistes i diaris vells, i podem començar a enganxar! Hem de vigilar amb la cola i els dits, per no embrutar la feina.

Mireu el resultat!


Tres en ratlla:


Un tres en ratlla de fang! Repartim a cadascú una bola de fang i l'aplanem amb  les mans i amb l'ajuda d'un corró. Quan la tenim ben planeta (no massa fina que se'ns pot trencar quan la desenganxem de la taula) la tallem en forma de quadrat. Per fer-ho hem fet servir un regle.

Amb el fang que ens sobra i un tap de cola (o alguna altra peça rodona), fem sis fitxes.

Esperem que s'assequi el fang i podem pintar! Nosaltres hem ìntat el taulell de color verd com si fos herba. Hem utilitzat una esponja per aconseguir una imatge porosa. Per les peces hem fet tres marietes i tres abelles. Cal pintar amb precisió i pinzells fins!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada