dijous, 29 de gener del 2015

EL REGAL DEL DIA DE LA MARE

S'acosta el dia de la mare!

Tenim diverses idees per a les mares...

Bol decoratiu:

Hem tingut una bona pensada! Aquest any regalarem a les mares un objecte de decoració a la vegada útil. Un bol per a posar a l'entrada de casa, i deixar-hi les claus.




Hem folrat mig globus amb trossos de paper de diari i cola d'empaperar, i ho hem deixat assecar. Cal fer-hi com a mínim quatre o cinc capes de papers per tal que quedi ben rígid.

Un cop esta sec, potser l'endemà d'haver-ho empaperat, hem de separar el globus del paper. retallarem les vores del bol, que no quedi cap irregularitat, i la el podem decorar com ens agradi.

Nosaltres hem fet servir pintura de diferents colors, purpurina i finalment vernís.





Pot de llapis:


Decorem un pot de iogurt de vidre. Necessitem un globus d'un color bonic, pintura, dos escuradents llargs i cartulines de colors.

Col·loquem el pot de vidre a dins del globus, de manera que ens quedi el coll del globus (per on es bufa) a dalt i al mig del forat del pot de iogurt. Tallem i amaguem el coll del globus que ens sobra.

Decorem l'exterior del globus amb pintura, gomets, purpurna... Com ens agradi més.

A dins del pot hi podem posar llapis de colors, bolis... Nosaltres hem fet una flor amb fulles de colors i un cor amb una foto a més a més.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada